Innehåll
Examination Kursen examineras genom individuell tentamen samt muntligt/skriftligt redovisade projektuppgifter.
Betyg
Kursen har tregradig betygsskala (IG, G och VG).
Läke-och livsmedelstekniker, 400 Yh-poäng
Utbildningsnr/-omgång: YH00943/ 1-2
Betygskriterier
IG:
- Studerande har fullföljt kursen men uppnår inte alla mål.
Godkänt
- Studerande uppnår målen.
- Studerande medverkar i att tolka resultat och formulera slutsatser.
- Studerande använder införda begrepp, modeller och formler
- Studerande behärskar tillämpbara beräkningar.
- Studerande redovisar sina arbeten och medverkar i att tolka resultat och formulera slutsatser.
Väl Godkänt
- Studerande visar på fördjupade kunskaper/färdigheter inom kursens mål.
- Studerande hanterar beräkningar med säkerhet.
- Studerande använder med säkerhet införda begrepp, modeller och former
- Studerande redovisar sina arbeten, tolkar resultat, värderar slutsatser samt kommer med egna reflektioner.